Ostukorvis ei ole tooteid.

PRIVAATSUSPOLIITIKA:

Kogume järgmised andmed: Kliendi Nimi, Perekonnanimi, Aadress, telefon, e-post. Jagame infot Maksekeskusega.
  1. Käesolevas privaatsuspoliitikas käsitletakse Pelmen Käsitöö Kohvik OÜ e-poe poolt kogutavaid ja säilitatavaid isikuandmeid.
  2. Pelmen Käsitöö Kohvik OÜ privaatsuspoliitikat võidakse aeg-ajalt muuta. Pelmen Käsitöö Kohvik OÜ-l on õigus ühepoolselt tingimusi muuta ja täiendada, avaldades uued tingimused internetiaadressil www.pelmen.ee

Isikuandmete kogumine võib toimuda, kasutades alljärgnevaid andmeid:

  • andmed, mis Te meile esitate, näiteks kontaktandmed ja muud andmed, mille olete meile esitanud meie veebilehekülje või muude kanalite kaudu;
  • andmed, mille saame siis, kui Te kasutate meie veebilehte – näiteks Teie kontoinfost või küpsiste kaudu, mis saadetakse Teie seadmesse;
  • andmed avalikest allikatest ja muust Teie taotluse alusel meile esitatud teabest.

Pelmen Käsitöö Kohviku e-pood võib Teie kohta koguda järgmisi andmeid:

  • Teie demograafilised andmed, näiteks nimi, kontaktandmed jmt;
  • Teie ja Teie (ettevõtte) andmed, näiteks nimi, registrikood jmt;
  • küpsiste andmed, mis on seotud meie veebilehe kasutamisega.

Kogutud isikuandmete kasutamine, avalikustamine ja muutmine:

  • Kogutud isikuandmeid kasutatakse meie teenuse pakkumiseks ning kauba kohaletoimetamiseks ja muude kohustuste täitmiseks.
  • Isikuandmeid võidakse andmebaasist väljastada kohaldatavate õigusaktidega lubatud ja nõutud määral, näiteks riigiasutustele ilma piiranguteta.
  • Teil on õigus kohaldatavate õigusaktidega lubatud määral teada, missuguseid isikuandmeid on Teie kohta meie andmebaasi kogutud.
  • Samuti võite taotleda meie andmebaasis Teie kohta leiduvate mitteterviklike, ebaõigete või aegunud isikuandmete täiendamist, parandamist või kustutamist.
  • Isikuandmeid säilitatakse meie e-poe turvalises, tulemüüridega kaitstud võrgus.

Müüja tagab kliendi esitatud isikuandmete kasutamise kooskõlas isikuandmete kaitse seadusega, eelkõige ulatuses, mis on vajalik tellimuse täitmiseks. Müüja ei edasta kliendi isikuandmeid kolmandatele isikutele, v.a kullerile, mis on vajalik tellimuse kliendile kättetoimetamiseks.

Pelmen Käsitöö Kohvik OÜ on isikuandmete vastutav töötleja, Pelmen Käsitöö Kohvik OÜ edastab maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed volitatud töötleja Maksekeskus AS-le. 

Meist


Klienditugi: Pelmen Käsitöö Kohvik OÜ, Reg. nr. 14589143, T1 Kaubanduskeskus, Peterburi tee 2, 11415 Tallinn, I korrus, kohvik Pelmen, Telefon: (+372) 50 52 481, Avatud: E-R 10-21, email: pelmen@pelmen.ee

Tegutseme Tallinnas alates Novembrist 2018 a. Kaubanduskeskuses T1 ja Balti jaama turul. Meie pelmeenid on käsitsi valmistatud, 90 % kohalikust Eesti toorainest. Jälgides kõige kõrgemaid tootmis standardid. Värskelt valmistatud pelmeenid külmutame koheselt meie kiirkülmutis, et säilitada värskust ja kvaliteeti. Meie pelmeenid ei sisalda kunstilisi maitse- või lõhnaaineid, ei sisalda säilitusaineid, ega GMO või E-aineid.

T1 KESKUS, 1. KORRUS

Telefon: (+372) 5805 1852
Avatud: E-R 10-21
Adress: PETERBURI TEE 2, TALLINN
Näita kaardil

BALTI JAAMA TURG, 1. KORRUS

Telefon: (+372) 5394 3428
Avatud: E-L 10-20 / P 10-18
Adress: KOPLI 1, TALLINN
Näita kaardil